Seven thunders roar






2011 m. balandžio 29 d., penktadienis

Tiek daug idealų aplink.. Kad net galva sukasi nuo minčių, kokie jie idealūs. Kalbu ne tik apie žmones, nors šiek tiek ir apie juos. Daugiausia apie žmogaus kūrybos rezultatus. Tokius kaip filmai arba muzika.. Apie aktorius ir sugalvotą charakterį... Apie idealų gyvenimą.. Kiek daug daugtaškių...
Idealūs vakarai su žmonemis. Nuostabiose vietose, kurios primena svajones. Tas velnio neštas ir netyčia pamestas prie manęs, svajones. Kai viskas atrodo tobula ar bent labai šaunu ir gera, širdis ir protas neleidzia atsipalaiduoti ir užsilikti toj karmoj (ar kaip čia pavadinti. Geriau skambetų 'jausmas'). Nes esu įpratus, kad tai, kas yra gerai, ilgai nesitęsia. Kad visada nutrūksta. Ir niekada nesuklystu. Bet ir nebesugebu mėgautis esamu geru laiku.
Taip, nedaug laiko liko iki vasaros ir atostogų. Užtat daug laiko, kuris prailgs vienatveje. Tobuloje vienatvėje! Kadangi mano geriausi draugai įrode kokie jie yra tobuli ir visokeriopi. Smirda sarkazmu. Ir labai dideliu.
Mano pomegių yra daug, ir aš noriu juos visus ugdyti dar labiau, užsiimti jais. Tiesiog išnaudoti kiekvieną progą - gal taip išmoksiu džiaugtis savo tobulomis akimirkomis..?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą