Seven thunders roar






2010 m. gruodžio 4 d., šeštadienis

Vakar buvo linksma. Ne dėl to, kad kažkieno gimtadienis, o todėl, kad snigo. Šmaikščiai snigo (if that tense makes sense). Pirmiausiai teko iškuopti kambarius ir galiausiai paruošti stalą. Bet tai nebuvo įdomiausia dalis. Žinoma, pirmiausiai atvažiavo tolimiausiai gyvenantieji.. So.


Kai tėvų vakarėlis buvo bepradedąs isibėgėti, tepiau slides. Nykau į lauką, o paskui pas Emą. Pabaigėm pažiūrėti 'Vienas Namuose', pasigėrėjom jos namų kalėdinėmins dekoracijomis (jos tikrai veža), kas kakavos, kas arbatos ir nykom prie kompo. Ten jau dėsčiau blogo rašymo privalumus. Unfortunately, pastebėjom, kad lauke per naują prisnigo. Fine. Einu namo. Bet lauke vis dar snigo.. Smulkiai smulkiai. Dulkėm. Ji mane palydėjo ir mes nusprendėm dar pabūti lauke. Kadangi nebuvo labai šalta, o ant gatvės (ir visur) labai nice snigo ir man buvo awkward likti namuose, nebuvo sunku nuspręsti. Tik pirma nulėkiau iki savojo houso pasiimti fotiko. Taip prasibastėm lauke ir prašlifavom šaligatvius iki pusę trečios nakties. Keista buvo, bet sutikom nemažai pažįstamų tokiu metu. Kas namo ėjo, kas pabėgo iš namų (šitą pati sugalvojau), kas ėjo pas kažką, kas per pusnis su dviračiu važiavo. Ir iš kurio namo muzika per visą pusę gatvės aidėjo (guess who's that house!). Kai galiausiai apsnigo objektyvą, nusprendžiau pasidėti savo vargšą. Bet likom lauke, nors ir buvom sušalę. Pabėgiojom (oh well...) ir viskas tapo gerai. Dar keistai nužvelgėm vairuotoją, kuris specialiai zigzagais slidinėjo ant gatvės per pusnis ir bandė mus nutrenkti. O jūs nebandėt niekada įsiklausyti į mašinos lėtą važiavimą per pusnis? Labai žiemiškas garsas...


Kai vienas žmogus iš baliaus išvažiavo, grįžau ir aš. Teko panaudot patirtį bintuojant pirštą, renkant stiklus ir bišky pafotkinti tūsą. Kadangi miego nenorėjau, trečią nakties išvadžiau šunį ir nukasiau naujai iškritusį sniegą.


Šiandien pusryčiams valgiau torto, kurio vakar taip ir nepavyko paragaut ir malšinau gerklės skausmą iš po vakar vakaro. Ir dar tik pusė 5, o lauke kaip vakar naktį :.


Bokeh.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą