Seven thunders roar






2011 m. sausio 21 d., penktadienis

We Are Not Your Friends

Aš jau viską pasakiau. Net ir tai, kad nieko nepasakiau. Čia ne retorika ir ne kažkas iš nebūties, ir ne fakin' filosofija. Tiesiog paprastas žmogus, kuris yra be galo sudėtingas ir .. Kiekvienas turi savo atskirą pasaulį. Vieni jį dalinasi su kitais, kiti mažiau linkę tai daryti. Sako, Žemė tik viena.. Žemių tiek, kiek žmonių. Jie visi turi kažką savo joje. Tikriausiai pasistojo klausimas: kas jas valdo? Nu jo, atsakytumėt, kad žmonės. Tie, kurių tos Žemės yra. Bet ne.. Wrooong. Pinigai. Money. Cash, 'free' paper and etc.
Daamn, visa tai juk išsemtos temos! Nebėra apie ką kalbėti! Viskas ir taip visiems aišku. Čia nėra draugų, yra tik geri pažįstami. I'm just saying. Ir yra tų, kurie ypač traukia. Kuo?.. Hm, geras klausimas. Manau, interesais, keistumu (nors galima būtų priskirti tam ir išsiskyrimą iš pilkumos), požiūriu. Galbūt pomėgiu erzinti žmones. But.. What can I do? That's what I am.
Tačiau kas sena praeina ir ramiausiai pasilieka nuošaly, atsiranda nauja, neatrasta, tai, kas originalu, kas patrauklu ir norima susipažinti, išbandyti, kadangi ta pilka nuobodi kasdienybė lenda per!. Oh well....

Just try to survive.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą