Seven thunders roar






2010 m. lapkričio 15 d., pirmadienis

Welcome to 80's.

Apgaulinga šviesa šiandien žadėjo daug gera. O ir nešalta. Gal todėl, kad vėlavau ir beskubant sušilau. So. Palikau savo sporto krepšį. Netyčia.. Arba tyčia >:I Ir iš tos puikios dienos liko tik balutė, nes gavau 7 iš informatikos (impossible, yea?) ir 3 iš chemijos (that's sooo possible.). Gal liksiu pataisų (mldc), nors mokslo m etų pradžia tik.
Mačiau per žinias, kad rasta 10 kažkokių kailiuotų gyvūnėlių, kuriems nupjautos letenytės ir nu dirtas kailiukas. Wtf..? ._____. Daunai kažkie jie. Žmonės, ne gyvuliukai. Vieną dieną jiems taip atsitiks. BITCHEEES.

Frank Sanatra kartais gali pataisyti nuotaiką. Su savo užkimusiu balsu ir Heaven melodijomis, kurios primena 80-ųjų Niujorką.. Best MonteCarlo jazz artists. Visos su suknelėmis, ryškiomis raudonomis lūpomis, visi su smokingais, sulaižytais plaukais. Tyliai linguoja pagal užkimusio balso bangavimą lyg kokios jūržolės gelmėse. Jauku, ramu, šilta. Cigarų kvapas švelniai kutena šnerves ir pro lengvą smogą vos įžiūri gale sėdinčius 'pingvinus'. Kol tuo momentu kažkoks storas seneliukas ant scenos su skrybėle dainuoja pasikišęs mikrofoną po pažasčia, aš į ritmą spaudau savo klaviatūros mygelius (anot Arūno).
Smagu jiems būdavo. Jeigu tai galima būtų pavadinti audringu diskanu... Na.. O aš mieliau rinkčiausi tokį pasilinksminimą su mielu žmogumi, negu baimę, kad kasnors per spūstį sušvirkš dozę į ranką. I'm just saying.

Aw.. Kaip negali ramiai nusėdėt per tokį smagų ritmuką, kuris kala ausyse taaaip ramiai, kad rodos niekada nenutils. Galima sakyti susilieja su širdies plakimu ir jo nebegali girdėti.
Crap. Užsimaniau miego.
C'yaaaa... Neinu dar miegot.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą